Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

25 de set. 2015

vIaNoVa! Petit Koala, 65m 6b (Busa sud)

***

Enllesteixo aquesta bonica i sentida escalada, discreta i ben gaudida. Recórrer el pany més llarg del cim de la Guàrdia, a l'extrem O de la vessant sud. El pany es ben evident poc abans d'arribar al pla de Busa. 


A voltes, hi ha línies que només cal deixar passar el sol perquè les dibuixi sobre la paret. El lloc traspua història agitada i alhora, serenitat. Parets que s'ho miren, i et recullen.


 


 




10 de set. 2015

vIaNoVa! Llibre obert... 100m 6bA1 (Busa sud)

***


Enllesteixo l'obertura d'aquesta via al primer pany a l'oest de la muralla sud. Bonica escalada amb un primer llarg més difícil per arribar-se a l'atractiu segon llarg, retallat per un diedre perfecte que s'escala la mar de bé a base de flotants.


Roca típica de lloc, amb trams molt bons i altres no tant. Bona en conjunt. Accés i descens molt ràpids. Ombra a la tarda. Combinables amb les veïnes tot i que d'estils diferents. A la dreta hi ha el projecte en curs amb ganes d'acabar-se...

El primer llarg el vam repetir i va sortir tot en lliure excepte la sortida del tercer espit on arribes ben inflat.. se li veu color, queda pendent. Les repes li posen 6c.













Moltbonescaladesdetardesd'estiumoltbenfetesidesfetes... i anar passant pàgina