tag:blogger.com,1999:blog-2288543139233414261.post8560625045457682258..comments2024-01-26T21:17:49.393+01:00Comments on rocaineu: Guillemedugemma, 180m MD+ (Pa de Sucre)edunzhttp://www.blogger.com/profile/17167659091745466471noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-2288543139233414261.post-34611432804389019982008-08-12T17:50:00.000+02:002008-08-12T17:50:00.000+02:00aquell dia veníem d'estar escalant a Cavallers, ha...aquell dia veníem d'estar escalant a Cavallers, haurem de provar l'accés des de la Restanca que el pa de sucre val la pena fer-ne vàries!edunzhttps://www.blogger.com/profile/17167659091745466471noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2288543139233414261.post-66939985880738827262008-08-11T23:16:00.000+02:002008-08-11T23:16:00.000+02:00Quina meravella de roca, la del Pa de Sucre. Enhor...Quina meravella de roca, la del Pa de Sucre. Enhorabona per l'obertura, encara que sigui de rebot!! <BR/><BR/>Ara, jo sempre hi he anat des de la Restanca, trobo que és més còmode i menys perdedora...Gatsaulehttps://www.blogger.com/profile/09303086683071683117noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2288543139233414261.post-90624851017382604722008-08-08T15:56:00.000+02:002008-08-08T15:56:00.000+02:00Mingo!la línia és més que evident, i els trams de ...Mingo!<BR/>la línia és més que evident, i els trams de placa es deixen escalar molt bé, només cal tivar-li en un parell de punts + el compromís d'anar-se assegurant, però tot entra molt bé!<BR/><BR/>de fet, m'he oblidat de comentar que el primer llarg de la via original millor partir-lo en dos, allà on posa III grau, els V i V+ d'aquest llarg són graus més que clàssics!<BR/><BR/>salut!<BR/><BR/>(això que expliques de pujada, els hi va passar als companys al baixar, que van mirar de tirar pel dret i al final van acabar fent la volta també.. jo ja m'havia desviat per anar a buscar la motxilla amb els bivacs. Aquell dia ens trobavem tots a cavallers a les 12 de la nit!)edunzhttps://www.blogger.com/profile/17167659091745466471noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2288543139233414261.post-78690729650616668702008-08-08T15:46:00.000+02:002008-08-08T15:46:00.000+02:00Això ja passa, vas a fer una via i n'obres una, la...Això ja passa, vas a fer una via i n'obres una, la ressenya fa bona pinta. Tot i no se si hi tornaré al Pa, fa 3 anys vam anar a fer una via, vam sortir de Cavallers tirant pel dret (error) la via no la vam trobar ens vam enredar per un lloc molt bonic, llastima que uns desploms ens van barrar el pas.<BR/>De totes maneres, la vostre via es veu be, potser valdrà la pena fer, la passejada fins al Pa de Sucre.<BR/>Salut fieraMingohttps://www.blogger.com/profile/06989265686264824618noreply@blogger.com