Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

5 de març 2010

Neus del Pre-pirineu....

*
algunes imatges de les neus avui al Port del Comte (visita al migdia)

a llocs arracerats, en E i NE es mantenia pols seca. A la resta ja ha transformat i semblava esabilitzada.

a llocs no arrecerats i als cims aflora la capa de sota (la que dimecres era un luxe de bona), molt gelada en E i N a cotes altes. Capa de gel amb neu granizada a sota.


també hi havia dos allaus d'ahir o avui a la caractarística vessant sud de la carena del Pedró dels Quatre Vatlles. Es veien plaques delicades al Clot de la Vall.






Petita coma orientada al SE, neu pols a l'esquerra i pols pesada o transformada a la dreta

i bon cap de setmana!

..i pels Canalderos.. la paret plora...

(Fotos:EduPlana)