Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

15 d’abr. 2012

Neus d'hivern a la primavera del Port del Comte

**


Després de passar-se l'hivern despullat a l'última hora el massís es vesteix de blanc i ja fa dies que es pot foquejar. Aquesta setmana a la nevada de la nit de dijous se li suma la d'ahir dissabte (aquesta última amb gens de vent) que va tornar a enfarinar tota la serra fins a la Gallina Pelada passant per la serra del Verd.



A la banda de les pistes només t'assegures les planxes resseguint les pistes on hi havia la base endurida. Des de la banda de Tuixén, en canvi, neu continua (escassa a la part de baix) des de les pistes d'esquí de fons... neu pols de luxe a les obagues, molt bona dins el bosc i prou fonda. Bonica circular pujant el pic de l'Estivella primer per esquiar l'estadi on posar pells i enfilar al Tossa Pelada per tornar a l'aparcament. Si no neva el principi de l'inici del tallafoc pot quedar descobert, .. o a trams, .. però sembla que aquesta setmana venen noves nevades. I DO!?





poema de dia entre la barrufa de les nevades de nord, la llum rabiosa de la primavera i les nuvolades que de tan riure que reguen el petit país que passava set..