Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

20 de juny 2014

Mi primer amor, 180m 6aA2 (Vilanova de Meià)

***

Repetim aquesta perla de via oberta l'any 82 per E. López, J. Olmo, T. Garcia i A. Ballart i reequipada per D. Palmada, J. Prat i A. Ballart el febrer del 07. Ara estan tots els passos d'artifo ben arreglats, amb anelles de corda llargues i cordinos, .. i no cal clavar. De material hem passat molt bé amb un joc d'aliens i de càmalots fins al 4, i unes 12 cintes. Els tascons pràcticament els hem passejat. La guíndola de l'R3 la podem improvisar amb l'estrep i a córrer.



 
Una molt bona via, on els trams en lliure són molt macos i els trams d'artifo acrobàtics i molt estètics.. així que tot el lliure i tot l'artifo val ben la pena. Un regal el bastió final, 80 metres sense cap pesa de progressió farcit de possibilitats on gaudirem d'un lliure agraït sobre roca excel.lent. Graus en lliure sense apretar (V+/6a obligat però no compromès), i artifo que ara és més fàcil. Ja corre una proposta de feta tota en lliure amb 7è grau.

Bona topo del mestre pirata ABC i idea del que fou, aquí. Ombra fins al migdia.






moltbonaviamoltbenfetaidesfetambl'Isa.. aprofitant l'aire refrescant que encara queda flotant a l'ambient!