Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

8 de juny 2014

tornades i represes a Busa

***

Aquest dia la idea era seguir amb el projecte encetat el dia de la trobada però aquesta paret quan hi plou tant plora d'alegria i la fissura per on passarà el segon llarg era molla de cap a cap. Així que busquem un pany sec i encetem una nova aventura a una cridanera fissura diagonal que retalla la paret ben vistosament a l'esquerra de la via dels maquis, pany taronja que no endevina la millor roca del lloc, però la fondària de la cicatriu tan evident de tant lluny sabem que ens dóna marge per resseguir-la amb els flotants, i gaudir del gest. N'obrim llarg i mig, aquí les escalades mai són ràpides. Ens surt un primer llarg de potser 6b/c en lliure i un sol parabolt, i el segon quedarà també potent. Anarinant! i jo ja, recupero el cap de corda! després de tantes setmanes.. fantàstiquesaventures ilesquevindran!






escaladamoltbenrepresambelRicardcapitàenovesnavegades

2 comentaris:

Anònim ha dit...

està seca o no està seca... que ja m'esteu fotent nerviós nens! hahaha


Espero que sigui definitiva la tornada i li fotem gasto de nou, ben aviat!


salut companys

Adrià

edunz ha dit...

nanuuuu! aquests pluges tan bones de la tarda estan deixant les llàgrimes de la paret ben marcades, .. però es pot combinar amb les línies de panys secs! en aquesta última, la polseta era ben solta! .. ens hi trobem!