Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

25 de jul. 2014

a la Pistacho asesino de Comalestorres (Cavallers)

**


Enfilem a repetir aquesta bona via ara fa uns dies quan encara no era estiu i així ens apareix la paret sense cap cordada per davant ni costats. Aquí s'hi munten bones cues els caps de setmana caniculars.. la roca de boníssima qualitat també ho permet malgrat sempre pot caure quelcom des de dalt. 






La via ha estat semi restaurada recentment i sembla que ho serà del tot. Poc a afegir de la gran quantitat d'info a la xarxa. Un parell d'apunts breus;
* el 6a del primer llarg deu ser aquest grau (obligat del tot) si t'has passat la setmana abans fent slabs a Cavallers!  .. està prou desfasat. Costa passar-lo de primer (ull amb alguns xapatges, es va obrir per sota? xapó!) i també t'hi has d'esforçar anant de segon si no vols relliscar (a tope amb les soles i passos de palma invertida!).
* millor anar amb la topo al detall per no liar-se que el pany està farcit de vies aquí i allà i l'itinerari busca sempre la línia més maca. 
* ull amb l'aprox d'enfilar pel primer trencall a l'esquerra un cop caminats 50m al cantó de la presa.. si continuem i enfilem per un torrent posterior farem una bona volta. Fites per tot.

De material vam anar amb el joc d'aliens, joc discret de tascons (algun micro va molt bé)  i els friends fins al C3 i suficient (el 4 el vam passejar). 







BonaescaladamoltbenfetaidesfetamblaMireielBernat.. un dia de primavera enmig de l'estiu.

2 comentaris:

Mingo ha dit...

Alaaaa que devieu disfrutar.
De les vies que no et canses de fer, enhorabona.

edunz ha dit...

bona via si! aquest és un bon pany, compacte i elegant. I gens ajardinat!