Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

17 d’oct. 2016

a la Voltor Feroç (Montrebei)

**


L'altre dia vam escalar aquesta via d'en Remi Brescó i Anton Fontdevila, del tram curta de la paret de Catalunya de Montrebei, i que els galls ja tenen ben piulada aquí. Només apuntar que a aquesta bona topo falta marcar un clau abans de l'expansió del segon llarg i que de fet protegeix el pas. 


Via "fàcil"en clau del lloc i ràpida si enllacem L2+3, i 4+5 (aquí caldrà fer R a la Torrades o entrar per la variant). El més estètic l'últim llarg, malgrat cal parar compte amb la roca. De material no cal clavar ni res...fins C4 i amunt! 

Les feixes li treuen continuïtat però està farcida de passatges ben macos, i continua sent Montrebei...

Accés evident des del prat i descens seguint al feixa a peu fins a trobar les fites del camí de baixada. 


De perfil, l'esperó ben visible del darrer llarg per sota la feixa...

escaladamoltbenfetaidesfetambl'Axel i bones troballes al prat,  que a voltes sembla punt de trobada..