28 de gen. 2014

a la Rosa del Sur (Vilanova de Meià)

**

Aquesta deu ser de les darreres obertures a la Roca dels Arcs, com diu l'ABC, encara s'hi obren vies!? Troba un bon forat a l'espai que quedava entre l'esquerra de les bones Tàrrega (amb qui comparteix l'R1) i Buenas vibraciones, i a la dreta de la Postres de sostres o la molt bona Joan Freixenet.



Tira pel dret sense escrúpols ja que li queda poc marge per no trobar-se amb les vies veïnes. Equipada a trams i a altres toca escalar i no toca caure (un bon parell de factor dos sortint de reunió). Roca en general molt bona i a algun tram s'anirà polint. Alguns passatges obligats de 6a. Grau collat, i el 6c+ ens ha semblat marcianu en el seu tram mig...

Ràpida, i treu el millor suc d'aquest espai sense "ocupar" sobre bons murs on a voltes haurem de buscar com autoprotegir-nos mentre els bracets es van inflant.. Hi ha una R picada al peu de via.

 
De material podem passar amb el semàfor d'aliens + el negre i el blau o tascons petits pel penúltim llarg. Opcional, completar-ho amb càmalots fins l'1. 




escaladacrobàticamoltbenfetaidesfetambl'axelieljordi, el dia que als Pirineus cauen allaus com a pianos, .. bonsoleteldelamontsec, luxe de país

2 comentaris:

  1. Ja tens raó que és un luxe de País. Enhorabona per l'activitat.

    ResponElimina
  2. merci Mingo! quina nostàlgia repensar les parets quan les línies eren totes per fer i al lògica s'imposava. Tu això si que ho vas viure!
    Petit, i encara serà més gran, quan sigui país del tot

    ResponElimina