Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

21 d’ag. 2016

a la Panny-Haus (Pollegó inf. sud) i a la Cerdà Albert (Dent dels Cabirols) del Pedraforca

**

La Panny-Haus és una clàssica indiscutible només espatllada pel desori de xapes i espàrrecs que hi ha arreu.. jo personalment trauria totes les expansions (ben tretes) i en tot cas afegiria claus a "caldo" en alguna reunió.. que la roca dóna per tot. Poc continua, picona en més d'un punt, i d'una lògica que fa mal als ulls.. la primera de la muralla, i val la pena escalar-la. Ull amb la xemeneia final, ben estreta! el darrer pont de roca està en bastant mal estat, si algú hi pensa forà bo reposar-lo que va bé arribar-hi i que hi sigui.




Ben retallada, la xemeneia parteix la cara sud pel mig..

La Cerdà Albert ja està remenada del tot per les vies que la creuen i els bolts que s'hi han afegit, una llàstima. Es passa bé sense encintar cap xapa. Nosaltres sortim per la Haikus, quedant més homogeni. Aquell dia el fred ens fa fora de la roca..

 




bonescaladesambregustdeclàssiques, motlbenfetesidesfetesambelJordilaSara... estiu que passeja d'una estació a l'altre!