Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

14 de nov. 2016

Jordi Jutglar, 210m 6a+ (Peladet)

**


Ara ja fa uns dies enfilem a repetir aquesta ben bona via d'estil clàssic del Peladet, del dia que estant de baixada vam quedar enlluernats per l'espectacular fissura del segon (o tercer) llarg que estava pendent de tornar-hi.




N'adjunto topo amb el material que vam trobar. Repetir un C4 per la fissura és del tot recomanable, i fins i tot un 3, i si portem un 5 també el posarem.

Al penúltim llarg, ull amb un bloc suspès on hi passarem per sota i després per sobre, o l'evitarem anant directa al buril amb un pas de desplom més difícil però més segur. Una delícia de llarg trobant el pas aeri per saltar l'esperó i encarar la sortida evitant els desploms.

La baixada aquí surt més recomanable fer la remuntada fins el coll per baixar a peu... hora i mitja en total fàcil. 




Altres topos aquí (també d'aquest any), aquí (alguna errada amb el material) i aquí (on en Jover li dóna V+ a la fissu!?)

Ben recomanable escalada motlbenfetaidesfetambl'Ari,... dies d'anticicló i boires que semblen voler-s'ho endrapar tot!