Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

27 de febr. 2018

EM, vall de Campcardós (Cerdanya)

***

Aprofitem la bona inivació des del fons de vall del mateix poble de Porta i enfliem amb una parell de visites a recórre l'allargadíssima vall de Campcardós, de silencis i acordonada per grans vessants nords i suds.





Les canals somitals N Puigpedrós molt treballades pel vent i les deixem estar per una canal prèvia NO i trempada q esquiem. Suds ja transformades i nords ben seques, que aprofitem de cap a peus pel bosc el segon dia. 


 
Amb tot valorant i molt l'estabilitat de tot plegat, .. any de neus remogudes! aquesta mateixa setmana passa del 4 a tocar, al 2 el 48h.. com per planificar gaire cosa basada en el nivell de risc del moment. L'efecte "tobogaan" amb pujades i baixades de cota i la falta de l'anticicló típic del gener marquen la pauta... i el que ha de venir aquesta setmana!



 

 


tremendespolstresdelíciesmoltbentraçadesiesquiadesambGuilleIgnasiSandradiasidiatambé