Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

17 de maig 2018

EM Canal Sàbat (Cadí)

***

De l'anterior visita a aquesta bonica canal havia quedat pendent sortir-ne esquiant des del cim i fer l'exposada entrada (55-60º) i flanqueig amb les planxes als peus... dies de neus estables, aquest dia amb la neu al punt es deixa fer, i ben bonic. 
Rematem la sortida en circular pujant per l'Amagada. D'aquesta comentar que al coll de ràpel, nosaltres enlloc de rapelar hem seguit amunt per unes campes de neu fer a retrobar la Sàbat sense predre cota. El ressalts del tram baix ja està molt descarnat, i recomanable fer servir el ràpel, tot just 7m. Les mateixes pluges ja han fet remuntar la cota de neu a mig camí entre el prat i el peu de les canals. 

FantàsticasortidamoltbenfetaidesfetambelGuille... amb neus que hi eren i se les emporten els ruixats!

Cap comentari: