Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

31 de des. 2018

nOvAvIa! ViaFora! 110m 6c (Perles)

***


bona via oberta al Roc d'en Solà entrelínies resseguint un poc definit esperó ben vertical  per plaques, fissures i diedres amb roca de luxe. Assegurada amb ponts de roca i claus, només compte amb una expansió de progressio per superar un mur trobant el pas directa (i forçat, però bonic i atlètic) entre les vies veïnes.






Tota ella es deixa protegir molt bé a base de flotants, anar una mica avesat en el tema. Menció especial les plaques d'inici, i del principi i final del tercer llarg (guardar-se aliens per aquest tram final dret i amb bon cantell).





Bon final de festa i millor dinou!!

PrimerarepemoltbenfetaidesfetamblaSandra, i un bany de sol que pot amb tot!
(li falta una pluja per endur-se la polseta..eternanticicló de final d'any)

5 comentaris:

Albert ha dit...

Bones, una pregunta el ràpel que comentes, com està equipat? Avui hem passat per allà i hem vist na savina que podia ser el ràpel però no hi havia res (ni mallon ni cordinos)

edunz ha dit...

bones Albert, hi ha una línia de ràpel a un collet evident just a l'esquerra de la Morsa Chuan, per on després vaig obrir la Mirada Persa. Efectivament hi ha una savina (que vaig podar per passar-hi millor), i si t'hi fixes hi ha dos bolts a la placa que mira el buit. Abans només hi havia un bolt i el rapel es feia des d'aquest i amb la savina

Anònim ha dit...

Merci! Suposo que vols dir a l'esquerra de la Fragua de Vulcano.
Crec que estàvem al lloc correcte però no vaig veure els bolts. No sé si venint des de la cara nord t'has d'abocar molt al buit per veure'ls.

edunz ha dit...

correcte! Fragua, no morsa. Si, pensa que has de sortir a la placa, agafante de la savina, i arribes als bolts. El proper cop els veieu segur. Val a dir que és un rapel justet, fent-lo d'una tirada hi ha hagut més d'una enganxada de corda.. hi ha l'opció de fraccionar-lo a una repisa evident (cadena i argolla, instal.lació vella)

Albert ha dit...

Merci Edu, a veure quan podem repetir una visita a Perles...