Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

3 de des. 2019

a la Sajolida i Tal faràs tal trobaràs, Malanyeu

***

enllestim la Sajolida a Malanyeu, una petita GRAN via non expansion q et posa a lloc, preciosa, d'escalada sincera. Només li caldria restaurar l'R1, reposar ponts de roca i treure els bolts de les veïnes q la xafen, desesperadament..x la resta un 10! 



Vam afegir algun pont de roca al tercer llarg, .. aquest dia veníem de la veïna Tal faràs tal trobaràs (topo), més equipadeta. En una segona visita escalem els dos primers llargs, ull el segon que se les porta. Grau collats, amb tot la dificultat la posa l'autoprotecció, no sempre fàcil ni a on convé. 


No portàvem els trícams i ens haguéssin anat la mar de bé, i els tascons ens poden quedar a casa. 


Primer llarg de la Tal faràs...

escalada neta, que la paret dóna molt de si, de les que n'haurien de sobreviure més.... 

moltbenfetesidesfetesambelGuilleilaMarta, amb color de tardor. I el cop d'aire de quan vens a xerrar a cau d'orella

1 comentari:

edunz ha dit...

copio i enganxo comentaris interessants de l'Amadeu al fb: "Algunes precisions. Jo diria que el primer llarg comença a l'esquerra de les xapes de la Stoc. Si els burils i les xapes de les Anglada encara aguanten, aquests també ho haurien de fer😅. Era tan novell que al segon llarg no hi vaig saber posar res de bo ( quins tremolors), els pitons son posteriors. Allà on hi ha la R2 de la Stoc hi vaig posar una v i la R era a sobre l'alzina. Emprenya molt la proximitat de l'stoc, la ultima xapa de la segona tirada trepitja la Sajolida. L'he tret mes d'un cop. Al tercer llarg i per la zona de la savina, hi ha un tram mes dificil que jo diria que es V+. Varem fer la sortida per mes a la dreta de les xapes."