Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

1 de des. 2020

vIaNoVa! Enprecari, 40m 6b+ (Busa)

 ***

 

Enllestim l'obertura d'aquesta vistosa fissura en diagonal que retalla el bastió oest de la canal del Rial, al cingle sud de Busa. Ja feia dies que estava començada. Malauradament, el segon tram de la paret la roca desmereix massa i de moment ho deixem aquí, com a via d'un llarg.


 
Amb una bona sanejada millorarà força, que la línia s'ho val i queda una bona opció per combinar amb les vies curtes del lloc. Tal qual ha sortit, la roca discreta t'acompanya de cap a peus, escalada austera del lloc, d'aquestes que creen afició.

 

EscaladamoltbenacompanyadambenLLeïril'Edu, ... alverticalracódeBusaquerespiratranquil

(Fotos:EduC) 

Cap comentari: