Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

14 de nov. 2021

NoVaViA! El Cant del picot 70m 6a (Rues de la Llosa)

 ***

Topix de la darrera via oberta a les rues de la Llosa la primavera passada. Un primer llarg que mira de trobar el millor pas porta a la base de la pregona fissura reclam del segon llarg. 
 

Roca ben bona en conjunt, ha quedat mínimament expansionada, i més quan el segon bolt del primer llarg es va afegir a posteriori, que el petit alien que protegia la jugada era molt fràgil i una volada pel senzill però de roca delicada flanqueig et deixava al terra. 
 
 
En conjunt ben bona i per ampliar el repertori!
 
 

repemoltbenfetaidesfetal'abrilpassatambl'Edu, i el cant del picot negre que té el niu allà mateix!