Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

2 de nov. 2008

Pluges...



Al Pont del Clop (Foto:EduPlana)

Parlen de que en aquest parell de dies han caigut fins a 300l/m2 al Port de Comte, a veure que haurà quedat de neu. De mentres, inèdites imatges de la Ribera Salada sortida de mare i del bonic paratge del Pont del Clop on s'amaga alguna vieta i altres que queden per trobar.



Imatges del barranc del Pont del Clop i el "toll dels milionaris" totalment ennegat (Foto:EP)


La Ribera Salada (Foto:EP) entre els Roures i el trencall del golf (Foto:EP)

5 comentaris:

Anònim ha dit...

deu ni do!!
Dissabte vaig parar-me a font funerals per veure com estava la vall de lord..baixava aigua per tot arreu.
A dalt del pedró (raketes), mes de 60 cm a les zones protegides..molt humida..
Ja de baixada,per la llosa,era un constant de torrents i rierols que menaven cap al cardener..

Ramon Maeso ha dit...

brutal nens,.

a st antoni es van trencar un munt d'arbres, pujant pel pas dels francessos era com remuntar un barranc, i hi havia cada cascdote rollo 20 o 30 metres, mai havia estat per kalamontse en un dia de fort temporal, flipant tot plegat!!

lastima d'haver.me perdut l'espectacle de la comarca, canalda estarà molla mig hiver o k?

apa malparits ens diem algo

PD: marxo avui fins ¿? a fer un estilo capsula a obrir porahí, rollo hamakeo, petes i molt fanatisme acumulat, jaus explicaré fanàtics!

salut i tàpia

Piter ha dit...

Osti... fotos guapes !! Brutal la força de l'aigua !!

A partir d'ara piades d'esqui ?

edunz ha dit...

un espectacle, Ignasi. Abans de que comencis amb els nanus a veure si provem la neu!

Ramon, Montserrat devia ser bestial. I a Canalda li farà falta una bona esponja del tipus anticló varis dies seguits! Ja m'explicaràs a la tornada

ei Piter, quan s'acaba la neu costa tornar a la roca, quan comença la neu, costa deixar la roca.... pero si, la temporada ja comença i aquest any recuparem gruixos com abans (de moment...)

salut!

Piter ha dit...

Jo demà ja estreno....