Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

14 de des. 2008

Pleniluni al Port del ComteCim del Vulturó amb la boira de les valls del Segre al fons

Enfilem a gaudir de la lluna més gran i lluminosa dels darrers 15 anys, aprofitant el perigeu o el moment en que la lluna més s'apropa a la terra amb la seva òrbita elíptica a la terra. Fins un 14% més gra, i un 30% més brillant.

I sobre el paisatge blanc, impresionant. On tot pren el seu relleu, difús, subtil i màgic. Bona neu, i agradable esquiada aprofitant que el vent afluixa una estona abans de l'arribada d'un nou front.
Activitat feta amb en Xesco Mas el 12/12/08... i la lluna sempre amiga
Fotos:EduPlana i XescoMas

Cap comentari: