Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

4 de juny 2012

Pedals, bon vi i paisatge terra endins


Visita a les terres gironines per pedalar un bon troç a la bonica vall de Llémena el primer dia, i a l'Empordà de terra endins l'altre entre vinyes i alguna copa de més. En David ho explica molt bé al seu blog, una i altra.
Bonica la iniciativa del WeBikeGirona de l'afable amic Oriol, que combina el pedals amb l'enologia. Maneres d'endinsar-se al paisatge i la seva gent des de la cultura i la tradició renovada d'una estima per la terra que se'n fa país.Una primavera que desborda, a les portes d'un estiu que ja treu el nas... el temps, com els pètals d'una flor, sempre efímer.