Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

22 d’abr. 2013

A la Nino nino i vies del lloc (Rúbies, Montsec de Meià)

**


Escalem la Nino nino de la que hi ha molta info a la xarxa. Bona via dels rumberos, que junt amb la Directa i el Forat de la Pera fan la trilogia de les millors vies d'aquest pany de paret que mai aconsegueix ser gaire difícil en l'estil d'escalada a equipar, ni que sigui una mica. Arregladeta pel gran públic (cordinos salvadors en un parell de bolts i quasi equipada) tot i que toca escalar en algun punt però amb el xapatge a la punta dels dits o aprop dels peus. Variada i amb passatges elegants sobre el "buit" del lloc.



De material, no vam repetir peces. I si es guarda el C1 o el C2 pel final, els dos últims llargs es poden enllaçar sense problemes.






Estant al lloc, algú coneix si aquest és l'itinerari de la Sta. Coloma (Vidal i Alcaraz dixit, del 93). I sobre la Drapaires, caldrà veure si la roca es tan terrible com es diu.



Escaladamoltbenfetaidesfetamblamblamireiaraques'acabal'estiuitornalaprimavera...

6 comentaris:

Parce ha dit...

Bon dia Edu.

La Sta. Coloma va més o menys per on dibuixes, comença per una canal/diedre amb una alzina que et tapa la visió però el L1 és en diedre. L'inici del L2 és el sostre característic que marques a la foto i el L3 no m'en recordo. La roca és bona i el 6a del L2 té tres espits (sinó recordo malament). La via em va agradar.

Salut i feliç St.Jordi.

Parce

nenivan ha dit...

Hola comapanys, ja sé que no té a veure amb el post per us faig una pregunta per si algú té alguna mena de info. A l'esquerra del Festival Erotic hi ha una placa increiblement guapa d'uns 30 metres ratllada de dalt a baix per una efimera fisura, començant per un passet de sostre per situar-te a sobre de la placa. És una via semiequipada i és un dels millors llargs que he fet mai, no crec que sigui menys de 6c. Sabeu quina via és?
Gracies per endavant i fins aviat
Ivan

edunz ha dit...

merci Lluís!
Ivan, la via que comentes la vaig veure no se a on, ja l'havia oblidada.. i si, quan ets allà, és veu una placa ben maca. A vere si recupero la topo...

nenivan ha dit...

merci cracs, a veure si trobes la info. M'interessa moltissim tenir-la perque és una escalada que em va meravellar, Sabia que si ho demanava a uns fanatics com vosaltres segur que ho trobava.
Per cert, guapa activitat el decens de la central dels encantats...
Gracies de nou
ivan

edunz ha dit...

catxis, no la trobo, potser la vaig ullar al llibre del cirera, .. no se, a vere si apareix

als encantats, punyent si!

nenivan ha dit...

be cap problema, gracies de totes formes,
ens veiem crac