Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

11 d’abr. 2014

volant a Busa amb salt base

**

Sembla ser el primer salt base del penya-segat, a la banda oriental sobre la caseta d'Orriols. En David i en Turco veuen l'oportunitat, que esperen a bona hora del matí per aprofitar quan el vent encara és fluix. Fantàstica volada que posa els pèls de punta. 110m d'espadat a plom.Busa "is the air"... noves propostes també s'enllesteixen aquells dies, .. les topos de tot allò que tan ben molt ben fet s'està obrint al lloc es poden trobar al bar Trabucaire de Solsona on s'ha muntat una carpeta de Busa. O esperar les piulades de les repeticions, quan arribin! que aquí tot cau a plom..

escaldes que van i venen.. repeticions i noves obertures..


Foto esquerra, enllestint la nova Germans de sang


2 comentaris:

enric faura ha dit...

Busa és inesgotable i sempre plaent...

edunz ha dit...

I tant!
Un reducte, .. fora fantàstic fer-lo durar. Jo crec que aquestes parets no es van voler vestir de bona roca de dalt a baix amb tota la intenció. Malgrat el soroll que ja irromp (!) on abans era silenci. De la inevitable onada que tot s'ho empassa. Els camins de mala petja, en guarden els racons més meravellosos, ..
Un reducte, doncs, que encara perviu.