Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

4 d’abr. 2014

a la King Kony a Busa

**

Busa continua donant el millor de si i aquesta nova proposta apareix dels potents escaladors tot terreny tan ben avesats als còdols no sempre fixes, les verticualitats sense escrúpols i els trams de roca no sempre bona i no sempre fàcils de protegir. Però el resultat és una fantàstica línia contundent que acull una dura i exigent via de cap a peus, que tota l'estona ens recordarà el pes de la gravetat a la llomada amb excepció de curtíssims trams que es fan realment curts, on es pot descansar una mica.  Aquest dia en fem la primera repetició i entre manualitats diverses el creador de la criatura no s'endú el punt vermell però quasi que se li pot donar.
La topo arribarà en breu. S'amplia el repertori d'aquesta fantàstica muralla amb vies de nivell. Via oberta per l'Edu G.Palma i l'Hita. Semiequipada amb bolts, claus i ponts de roca. De 6b, 6b+, 6c i un darrer curt de IV+ per sortir. 6a obligat. Portarem els aliens i joc de càmalots fins al 4, tricams opcionals. La via es troba dins el calaix de la part dreta de la muralla, a l'esquerra de la Teresa Romero.

Busa contundent. Si aquesta paret tingués el doble de metres no quedarien braços per arribar al capdamunt!

 
Moltduraibonaescaladafetaidesetaambl'EduielMartí, ...tan dura que aquest dia surto baldat per uns dies! :(((

2 comentaris:

Anònim ha dit...

a la llista de la franja!

Gràcies, colla de bandarres ;)

Adrià

edunz ha dit...

aquesta t'agradarà valent, que tiba de punta a punta! i quedes ben servit.. a més, hi ha una minivariant de sortida directa per fer, ja veràs :)
ah, i aquest finde en richard i en martí n'han enllestit una altra de bona!
ens hem de posar al dia! ..ja t'explicaré