Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

30 de gen. 2015

A la Happy Crack i la Trending topic del Montroig

**

Escalem aquest parell de vies recents que ressegueixen dues línies prou suggerents d'aquesta agulla de la que només se'n coneixia la clàssica i amb caràcter Krak Tak retallant el seu diedre central, i de les que hi ha poc afegir a la molta informació que hi ha a la xarxa. 

 
N'adjunto les topos originals que ja van sofrir canvis (l'Ae que acompanyava el 6b+ del segon llarg de la TT ha caigut, i el primer 6b queda en 6a/+, i...). Ull amb les ballaruques de graus que corren per la xarxa. En tot cas, a mi el tercer llarg de la TT m'ha semblat un 6b+ prou difícil per treure'l a vista. Totes dues vies estan quasi equipades, de les que amb un parell més de xapes per llarg els flotants es quedarien al cotxe. 



Algunes infos de més: A la TT podrem enllaçar els dos primers llargs sense massa complicacions. La HC està preparada per rapelar. 

Pel descens a peu, aprofitant l'equipament d'una zona esportiva s'ha obert un camí per la canal dreta mirant la paret, pel que ja no cal fer un ràpel i és el descens més pràctic podent enllaçar en el dia les curtes vies del lloc.


Escalades a trams amb roca discreta però molt assegurada, i amb llargs dels bons de l'escola de passatges atlètics i sobre roca excel.lent.
 


escaladesmoltbenfetesidesfetesrecollitsdelventambeljordil'axel.. tot i que aquesta banda del Montrogi, quan bufa de NO encara s'hi nota