Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

16 de maig 2015

nOvAvIa! Escuraxemeneies, 110m 6b+A2 (Busa sud, presó)

***

Enllestim aquesta nova via al pany curt de la sud de la presó del Capolatell... xemeneia ben evident amb un inici fàcil, un segon llarg ben trempat i dur, i un tercer amb un bec del tot plomat per acabar amb un mur ben elegant. 
Escura escura! remena bé, .. que si hi ha ganes, surt tot el que et proposis i més....

El primer bolt del segon llarg l'afegim en la segona repetició del llarg per allò de no deixar-ho tan penjat tot plegat que aquí el tema exigeix del tot. La roca en conjunt és prou o molt bona, amb trams a parar compte. Bona escalada amb un segon llarg ben exigent i un tercer que algun bowet podrà alliberar... s'hi ha de tornar.

 BenbonaoberturamoltbenfetaidefestambelRicard..... Busaquemotiva