Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

25 de gen. 2016

Esperó Radio Club, 160m 6b+ (Collegats)

**


Enfilem a repetir aquesta bonica via del mateix oberturista veí del lloc que també va obrir-ne la veïna Terra Ferma resseguint l'esperó veí... aquí a les Moles del Pessó tot queda al mateix barri. 



Ben bon testimoni del bon fer d'aquesta colla de bons escaladors locals d'arreu que ens han deixat regals com aquest per aquí i per allà. Molt ben equipada en els trams justos i necessaris amb espits, que es pot ben reforçar amb flotants i la traça per posar-los a lloc. Escalada sinuosa seguint el relleu, i evident del tot. Hem afegit a la topo d'aquí, els dos espits que faltava marcar al tercer llarg, i del tot recomanable al primer seguir escalant la placa.. de fet, t'hi porta, .. Modestament, no parlaríem d'expos i màxim 6aAe obligat.. però això ja és molt relatiu i del material que portes (la guia del lloc parla de cintes i algun friend opcional!?). O potser aquest espits s'han afegit més tard? semblaven d'origen.  


De material, nosaltres hem passat amb el semàfor d'aliens i els friends del C.5 al C2.. recomanable afegir-hi l'alien blau i gris. I si portem el tricams, quasi que podem deixar els aliens. Roca en conjunt molt bona excepte trams puntuals.

Bona entrada de l'altre mestre Abc sobre vies del lloc aquí. I com diu la guia; "Dedicada a una orquestra de la Pobla animadora en temps difícils" ... si t'agafes a la lectura del Pep Coll de Dos taüts negres i dos de blancs.. buf, quan descarni!






benbonaescaladamoltbenfetaidesfetamblamireia... roca que acarona, la pell i l'ànima