Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

19 d’abr. 2016

ViAnOvA! Hotel California, 110m 6b+A1 (Busa sud)

***

Enllestim l'escalada d'aquest pany monolític i rabiosament vertical primer que després continua més fàcil i que tot ell defineix un diedre de cap a peus.. emmarcat amb el gran sostre a mode de gran visera de la part superior que et demana anar a dretes si o si (ull, que el sostre dóna per això i més.. ).



Aquesta és una escalada punyent del lloc, on a algun punt tocarà fer el pas vertical però amb el bolt no lluny del tot, i on tomba al tercer llarg caldrà omplir el forats a base de tricams i totems per passar assegurats. Ombra fins al migdia i sol la resta de la jornada. 



Un itinerari en homenatge a la bona música del so de Califòrnia, guitarres que marxen amunt i segueixen sonant i donant la benvinguda a tants i tants racons que són fets per torrar-se amb vistes al mar... 

I no és menys, que aquest és el pany de la muralla sud que més sap allargar el sol i la seva posta, per quedar-te'n atrapat.


 



BenbonaescaladamoltbenfetaidesfetamblaTxellielJordi i un bon tram d'obertura en solitari que no ho és tant.. 

2 comentaris:

Anònim ha dit...

quina pintakaaa! vinga gastu aquí...
l'Armand deu tenir en tinter tremolant, ja...! hahaha

fins aviat, retroenganyem-nos i acabem la llàgrima, va ;)

Adrià

edunz ha dit...

línia molt bona! i equipadota si, tieso de nassus, els bous ja direu si surt en lliure! només li toca una repassadeta a l'últim llarg, allò de podar la savina per passar-hi millor :))
i si... la llàgrima ja clama! em d'estar al cas que amb tanta primavera ofenosa no plori massa.. el solet que s'imposa la setmana vinent farà feina, ens diem maco!