Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

14 d’abr. 2017

A la circular Estanyó-Serrera pels corredors (Andorra)

***


Repetim aquesta preciosa sortida circular cinc estrelles que es veu tan fàcil de traçar des de l'atalaia de la Fontblanca o el Besalí,.. on quasi es veu tot l'itinerari, imaginat i esquiat ja fa uns anys. Piulada de llavors amb més detalls de la ruta aquíBones condicions d'innivació amb neu continua al cantó obac del riu. De la sortida ja fa uns dies però les condicions d'arrencada no hauran canviat gaire (ja no hi ha neu continua des de l'aparcament de Sorteny, caldrà remuntar els 20´ fins a l'inici de la vall). La O de la Serrera té la neu justa fins a trobar la canal, nosaltres aprofitem les acumulacions del llom fronterer i molt bé. 

 (Fotod:SandraSallés)


Trobem les neus pols recent a les obagues (aquell dia neva la nit abans) i primaveres a suds i cotes baixes. Em consta que aquesta setmana s'ha repetit seguint el fil de la info que córrer. 


(Fotoe:SS) i pujant a la Serrera amb el corredor de l'Estanyó al fons

 

 (Foto:SS)

 
(Fotoe:SS)


Itinerari, només trams visibles..

Moltbonaesquaida aquest cop compartida moltbenfetaidesfetamblaSandraielRoger... just després de la darrera nevada d'una primavera ja instal.lada del tot! 

Cap comentari: