Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

30 d’abr. 2019

Pic de la Fontfreda, corredor central i pala NE (Cerdanya)

***
esquiada de la sempre bona pala NE del pic de la Fontfreda, aquest cop en circular pujant pel corredor central del mateix cim de la vessant N. Una altra bona manera de fer l'ascens i descens en circular, i que podem completar de vàries maneres per retornar al punt de sortida.

(Foto:PepArtigues)




Ja fa uns dies de la sortida, les neus hauran reculat segurament, aquest dia tot molt ben cobert des de l'aparcament... i tou! que era els dies d'entrades de sud i les purgues ja havien ocupat la majoria de corredors.. alguna va caure al nostre pas a la pala.




 (Foto:PepArtigues)
 


El corredor amb vam passar sense ús de corda i amb un piolet, els ressalts estaven pràcticament tapats. I tot el llit molt malmès per les purgues.


(Fotos:PepArtigues)



 
diadecontrastosonalfinalsurtunabonaesquiada, moltbenfetaidesfetambenPepzwingg... d'una curta tempo que apunta finals... 

2 comentaris:

Mingo ha dit...

Enhorabona per l'activitat

edunz ha dit...

Gràcies Mingo! Un lloc on no costa tornar-hi i fer "variants"