Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

23 de maig 2019

vIaNoVa! Marina, 140m 6c (Serrat Alt, Àger)

***

bonica via sentida oberta en solitari fins l'R1 i d'un patac fins a sortir per dalt amb la bona companyia del Samu. A la dreta de la paret dels Diedres, a uns 70m a la dreta de la via dels Quatres (mateixa aproximació/descens). 

L'itinerari ha quedat ben equipat amb ponts de roca i claus, i per xalar amb els flotants, de roca neta i llum transparent de ponent. Merci Cesar i Ari per l'ajustada de graus, plus amunt plus avall.


 
  Fissu final, i sortida per la variant de l'esquerra, menys recomenable que la directa ressenyada

 
 Luxe d'ànimes, aquí hi ha una bona atalaia on seguir gaudir dels paisatges del Montsec, el olor a lavanda y el canto del jilguero. Te imagino sentada (...)

4 comentaris:

Mingo ha dit...

ENHORABONA

edunz ha dit...

Gràcies Mingo, es pot repetir sense passar en lliure sense problemes. La línia ha sortit bona

Mingo ha dit...

De moment això està molt lluny del meu abast, he estat tres anys amb operacions de maluc. Ara estic en recuperació, faig alguna escalada senzilla, però encara pateixo més que disfruto. Però soc molt tossut i encara vull disfrutar de l'escalada i segur que me'n sortiré.

edunz ha dit...

Troç de voluntat, i tant q te'n sortiràs! I es gaudeix igual amb escalades senzilles, cap presa. Força!