Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

11 de febr. 2019

a la via dels Quatres (Serrat Alt, Àger)

***


Ben bona repe de la via dels Quatres, al serrat Alt. Oberta amb estil impecable per en Marmo i cia, sense expansions i ben traçada amb claus i ponts de roca. Amb el detall no només de no expansionar, sinó d'obrir sense portar la màquina a sobre.. classicclimb!


 
Tallada per feixes que no desmereixen la qualitat dels llargs. Graus plus amunt plus avall segons el gest de cadascú. V+ obligat, i el tram més de posar-s'hi bé al cinquè llarg abans d'arribar al clau... anar fent que surt on col.locar aliens..

Aprofitem per senejar els blocs del darrer llarg. Bonatakrut!
Escaladamoltbenfetaisdesfetambl'Edu... luxesdetrobadesitroballes

2 comentaris:

Mingo ha dit...

Enhorabona, una via de les d'escalar

edunz ha dit...

bon clàssica si! d'aquestes que conserva l'aventura. Segur que tb us va agradar