Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

13 d’abr. 2022

L1 nou de la Perla Negra, al sòcol del Mont-roig

 ***

Enllestim l'obertura d'un nou primer llarg de la Perla Negra, que abans començava per un diedre on penjava una corda fixa que ara passa a ser el primer llarg de la Matamala. Així la Perla ja té llarg propi, per l'altra cantó del bastió que apuntala el peu de paret.

 
Ens queda tornar-hi per mirar de fer caure un bloc per on passava originalment el llarg que està descalçat. Ara el llarg ja no hi passa i es pot assegurar arran de paret. 
 
 
Bon llarg!! sense expansionar, al fil de tota la via, i on cal escalar a cop de gas i flotant. Primer clau per no "abusar" del piano de la dreta, s'entendrà un cop allà.. A gaudir-la!
 
primerarepemoltbenfetaidesfetambl'Edu...navegant.