Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

4 d’ag. 2022

a la Catalluna i a Les escletxes de l'ogre, Camarasa


Parell de ben bones vies a l'ombra. La Catalluna a l'esquerra del Puro, es va restaurar al seu dia, amb tot, no li aniria gens malament reposar alguna expansió a les R, que estan força justos pel rovell. Grau (molt) ajustat a l'estil clàssic on caldrà tibar a més d'un punt, i de les bones que si es fes més i quedés més neta, encara es repetiria més. Malgrat hi ha coordinos per rapelar, nosaltres baixem a peu. De material passarem amb els aliens i friends (el C4 per l'inici del segon llarg va bé), la topo parla de tascons i prou!


Molt bona també Les escletxes de l'ogre, a la dreta del Puro, neta de cap a peus resseguint una línia desdibuixada de fissures, també de cap a peus. De posar-s'hi bé en algun punt però en general molt protegible. Si portem el C4 el posarem. El segon llarg és el més brut, la resta són tres estrelles. Enllacem els dos últims. Una altra topix aquí.

Luxes de petites grans escalades amb allò vell, renovat i nou de ponent!

escaladesmoltbenfetesidesfetesambl'ArielVíctor, i els aires tropicals!