Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

22 d’ag. 2022

vIaNoVa! Cuqui antifa, 60m 6a+ (La Coma i la Pedra)

 ***

Topix de la recent oberta a la paret de la Mitja Lluna, a la Coma i la Pedra. Bonica línia clàssica que ressegueix el diedre central de la paret que en diagonal la retalla. 


En l'obertura em vaig trobar una línia de bolts no acabada i equipada per dalt (!?, amb diversos blocs suspesos i alguna xapa sobre llastres sospitoses, tot a mig mal fer), en desconec de qui. En tot cas, aquesta via la creua, i n'aprofita un parell per evitar autoassegurar-se a uns blocs encastats, justament al tram més difícil de la via. Al tram final doncs troba el pas, una mica deslluït, i a on un parell de claus resolen el tram amb roca menys sòlida.
 
Racons!!
 

 
moltbonesenllestidesirepeambGuilleiMarta