Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

7 de juny 2024

Estic al Pou, 80m 6a+ (Montnou)

 **

Fem repe d'aquesta bona via de la nova fornada de propostes que el valent d'en Valentí ha anat farcint al lloc. Escalada ben bonica, amb roca molt bona en general, un recorregut que va seguint al lògica, i passos variats i estètics. Prou equipada amb material fixe, ho completarem amb aliens i friends fins el C2, 3 opcional. 


L'accés el farem des de la mateixa carretera amunt (1h bona) o per la pista que surt des de la font del Vermell amb 4x4 o cotxe alt (ull), fins intuïtiu agafar un trencall a dretes (prat) deixant el cotxe a una placeta a l'alçada del peu de paret (corriol marcat). El descens el podem fer des d'un arbre (sirga) amb un curt ràpel o destrepada cap a la tartera.

Escaladamoltbenfetambl'EduielValentíambelpaísalspeus