Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

6 de jul. 2024

vIeSnOvEs! Pèsol negre i Ous estrellats, 30m 6a (Riu Lacó)

 ***

Parell de mini-vies volent recórrer unes boniques fissures a un petitíssim contrafort quan la roca ja vol entrar a la terra, amb roca sorprenent. 

A la Pèsol negre ens farà falta el C3 i 4, a l'Ous estrellats opcional doblar un C1 i 2 i millor guardar-se el 0.75 pel pas de 6a al tram final de la fissura.


Es rapela de l'arbre. Roca molt bona excepte el curiós inici de "guix" i un camp de macroblocs que cal atrevessar. 

El pany és a 2' seguint el GR avall un cop aparcats a la corba abans de la forta pujada que mena a l'ermita. 

Curtes i xules!