Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

22 de gen. 2008

Regal de Reis, 60m V+ (Paret de Riu Lacó, Solsonès)

Últimes llums amb la lluna d'aprop... (Foto:EduPlana)
.
Adjunto topo d'aquest curta però bonica via, de tall clàssic i equipament escàs. Oberta per en Xuxe i en Vete, és una de les propostes més assequibles de la paret junt amb la Sufi. A la topo he marcat els graus de la resse original (a tot se li pot pujar un plus o un grau sencer). Interessant itinerari, on caldrà protegir-nos bona part del recorregut.


Topo de la via i començant l'escalada (Foto:XescoMas)

De material vam passar amb els aliens, un tascó petit (per la placa de l'inici abans dels claus) i vam col.locar els friends del 2 i 3,5, més bagues per savines. Preveure cordinos per ponts de roca.

Sobre l'accés a la paret i al peu de via, veure l'entrada de la via Aurora Boreal. El descens el farem amb un ràpel de 60m o 2 de 30m aprofitant la reunió compartida de les veïnes Marillion i AB.

Activitat feta el 20/01/08 amb Xesco Mas, i la Nona i la lluna que ja despunta.

Escalant l'L1 i superant el tram de 6a+ de la variant de l'L2 (Foto:EduPlana).

Inici de l'L2 on trobem el pas més fi i al darrer tram de la via (Foto:Xesco Mas i EduPlana)

La Nona i la lluna que despunta (Foto:EduPlana)

2 comentaris:

Llorenç ha dit...

Bones Edu!!

veig que algun dia ens haurem d'apropar a aquesta paret! la estàs pintant molt be!

moltes gracies per les ressenyes!a veure si trobem un cap de setmana per anar-hi!

a veure si estem a l'alçada de la via!

edunz ha dit...

bones Llorenç!
la via està molt bé, totes tres estan molt bé. Va ques si aneu per feina us sortirà un dia rodó!
salut!