Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

8 de febr. 2008

Héroes del Silencio, 85m 6b (V+ obl.) (Pala del Coll, Montroig)


Escalant l'L2 abans del pas de 6b (Foto:XescoMas)

Aprofitant la visita al Montroig escalem aquest via on, excepte l'L3, tots els llargs són verticals i mantinguts. Via molt guapa i ràpida, de tall esportiu, equipada amb el segell de la cordada Gutíerrez-Ruíz i cia., de quins podem trobar vàries vies molt equipades a la Pala Alta i les veïnes escoles de St.Llorenç de Montgai i Camarassa.


Topo de la via i escalant el primer llarg (Foto:EduPlana)

Sobre la graduació, en comparació al primer i quart llarg (als quals se'ls hi pot pujar un plus als dos), el 6b del segon llarg és un 6b fàcil. Les tres primeres R són rapelables.

L'accés és evident des del coll (5'), trobarem el nom de la via pintat el peu. El descens el farem seguint el camí fresat fins al coll (10'). Al web d'onaclimb podem trobar topos d'altres vies veïnes per aprofitar la jornada.

Arribant a l'R3 gaudim de la posta de sol, s'acaba la llum i s'acaben les fotos.. Activitat feta el 2/02/08 amb Xesco Mas.

Passatges de l'L1 (Foto:XescoMas)
.
Acabant l'L1 i escalant l'L2 (Foto:XescoMas i EduPlana)
.
Superant els passos de 6b de l'L2 i acabant l'L3 (Foto:EduPlana)
.
...últimes llums (Foto:EduPlana)

5 comentaris:

Miquel Sabadell ha dit...

Ei Edu, no pareu nois...et curras unes bones ressenyes! bona info!

edunz ha dit...

merci Miquel, la via és molt guapa. Bona convinada. Salut!

Llorenç ha dit...

Ostres Edu! molt guapes les fotos! i el croquis... una bona feina aquesta de resseguir les vies d'aquesta paret que alguns cops sembla oblidada!

gracies per la info!

edunz ha dit...

der res Llorenç, la via val molt i molt la pena però tots els llargs excepte el segon apreten força
salut!

edunz ha dit...

...excepte el tercer vull dir