Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

4 d’abr. 2011

Llamp de llamps, 160m MD (Vilamala)

*


Enfilem a escalar aquesta via poc continua i amb l'itinerari a voltes una mica forçat però que ens permet conèixer aquesta raconada sempre tant emocionant. Amb l'assegurament just (espits, calus i tacs), escalada d'anar fent sobre roca de la bona del lloc, és a dir, a l'aguaït del fràgil ciment. Al final del segon llarg i al tram del tercer assegurat pel clau és on haurem de posar-nos-hi millor que les assegurances allunyen. Algun alien ens pot salvar la jugada, però no entra massa cosa. Els tacs de fusta estan només per mirar-los, i el clau del tercer llarg falcat amb fustes també podrides, doncs millor no tastar-lo. En tot cas, la via es rapela i des de dalt tot es veu millor.


L'accés el fem trencant a la carretera que enfila al coll de Jou al km20 i d'allà seguim les fites (s'ha arreglat darrerament) fins a trobar la instal.lació del primer ràpel (corda fixa).


Amb l'esperó ben visible per on passa la via, i des de l'R3 mirant amunt.


ActivitatfetaidesfetapimpampumambelXescoMasel3/4/2011

2 comentaris:

Gatsaule ha dit...

Gràcies per la informació! Em recorda que encara hi tenim molta feina a la zona...

edunz ha dit...

bona via per conèixer el lloc, més clàssica que les del llorenç però! una mica de distanciament que fa escalar...