Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

31 de des. 2011

Mil.lennium, 230m 6a+ (Serrat dels Monjos, Montserrat)

**


Junt amb la Guateque i la Graffiti amb aquesta surt una bonica trilogia del pany central i més alt del Serrat dels Monjos. I potser la Mil.lennium és la maca de totes, amb un bastió final dret i sobre la vertical d'un buit que des de peu de via sembla que no pugui ser-hi.


Escalant el 4art llag vist des de la també recomanable Pic-nic (Foto:Jaumegrimp)


(Foto dreta:JaumeAnglada)

Un parell d'apunts: De l'itinerari, la via arrenca per una diedre net a l'esquerra de la Guateque i el final sortint de la paret just a la dreta trobarem una R amb dos espits abans del jardí on 10m més amunt hi ha una fita sobre una llosa fissurada on s'hi han afegit tres expansions. De material, passarem amb joc de tascons (important de petits) o els aliens i càmalots fins l'1 al cinto i unes 10 cintes. Al llarg de 6a+ és de grau agraït i no caldrà que portem peces flotants que no hi ha opció de posar res i està equipat. V+/6a obligat.




Escalant el 4art llarg (Fotos:Jg)




(Foto dreta: JA)

Pel descens, un cop a dalt i a la fita mirem cap a l'est i per una fresa molt desdibuixada (alguna fita) baixem amb compte (!) uns 30m fins una instal.lació de ràpel de 45m. Es troba a la dreta d'un esperó que es veu des de dalt i que queda penjat. Aquest ràpel ens deixa a la cubeta penjada on menen la resta de vies del pany dret del Serrat i que després de seguir el corriol avall ens porta al segon ràpel de 50m volats que ens deixen la camí. Els companys d'Osona ens comenten que el descens cap al Torrent Fondo que explica la guia és liat i poc definit.

Activitatmoltbenfetalesportesdelcanvid'anyambl'AxelielJaumeielPepquepassendarrera
MERCI als Jaumes per les fotos!

4 comentaris:

Eduard ha dit...

Eo! completament d'acord amb el trio de vies i per fer el pòquer la Bikini.

Bona entrada d'any!!

edunz ha dit...

i completar la mà amb la psicodelia i l'Oferta especial.. que em manquen.
molt bon 12! i que gaudiem de moltes escalades fantàstiques

Jaumegrimp ha dit...

Ep company! pel que he llegit i les fotos veig que éreu la cordada que vaig fotografiar, dissabte 31 a mig matí oi? nosaltres érem a la Pic-Nic i us vaig fer un bon reportatge fotogràfic.
Si em passes un correu electrònic te les envio pel DropBox.
El llarg que vaig fotografiar es veia molt ferm.
Bon any!

edunz ha dit...

bones Jaume! doncs si erem nosaltres,.. jo no et puc dir el mateix que no duia càmara..
edunz "arroba" hotmail "punt" com

la part de dalt és ben dreta, i molt bonica.. del millor que he fet als serrats.. una bona proa

vosaltres vau enllestir prou ràpid! bona via també
bon any!