Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

27 d’oct. 2011

Grafitti, 200m 6b+ (Serrat dels Monjos, Montserrat)

**


Enfilem a repetir aquesta molt bona via amb segell marca de la casa dels aperturistes. O anem molt despistats o des de que vam fer la Guateque la setmana passada que se li ha afegit un espit a l'últim llarg, al tram comú amb aquesta (??????). Ens el trobem a la placa de la dreta just 1m sota el clau que hi ha passada la placa de V+ de l'inici i el tramet de roca trencada... algú li sona o corren espitadors a manta que van suavitzant l'assumpte? que la setmana passada diríem que no hi era!? a banda que les topos originals no el pinten..


La via, realment bona. Hi ha molta info a la xarxa i aquí un bon croquis (que si pinta l'espit fantasma però no el clau..?). Grau obligat de 6a. Llàstima que el mur final s'equipés per dalt, que ha quedat algun xapatge estrany per escalar-lo a vista si no vas sobrat de grau, i el pes de les cordes no ajuda. Bona i imprescindible del Serrat, i toca escalar quasi a tots els llargs. Per nosaltres no cal partir-los aprofitant R intermitges de la Psicodèlia (L3) i Guateque (L5), tot i fer l'escalada més còmode les tirades perden "viatge". Friends fins al C1 i C2 opcional i aliens verd-groc-vermell o tascons.


Activitatmoltbenfetaidesfetambl'angèlicaraquejarribatlatardorpassadaperaiguaipotserelsbolets

9 comentaris:

joan asin ha dit...

Enhorabona, aquesta és una de les bones dels Serrat dels Monjos on cal escalar. Records

edunz ha dit...

i tant! que per poc no volo al darrer llarg mirant d'encadenar.. venint de la Guateque va ser com fer un passet més! :) molt bonica i amb passos de tot tipus. Això si, si no alternes cap de cordada, al que comença li toca tot el difícil!

Mingo ha dit...

Felicitats per l'escalada. Si no heu fet la millenium és per l'estil. Bé aquesta te un últim llarg molt durillo.
Salut company

Eduard ha dit...

Eo! Ara em fas dubtar però em sembla que l'espit ja hi era (una mica desplaçat a la dreta?)... El que està clar és que no és d'origen. Per cert, un altre dia que baixis a escalar amb l'Angèlica feu-me un toc, que sempre és un plaer.

Salut!!

edunz ha dit...

eo Mingo merci, la milienium està pendent, em sembla que queda una triologia ben bonica i que amb la bikini i la picnic que ja he fet queda bastant completa! sempre m'ha agradat aquesta paret, potser perquè té un punt alpí i caòtic no gaire habiutal a montserrat

Eduard, vaig veure al teu croquis que el marcaves, però en canvi el clau que està un metre a sobre no pas.. el dia de la guateque l'angèlica es va baixar d'aquest llarg, i m¡estranya molt que cap dels dos el veiés perquè vaja, costa molt més de veure el clau que l'espit que te'l trobes de front! xo bé, ... enigmes.... a veure si trobem una proposta que sigui nova via per tots tres! records!

Anònim ha dit...

La Bikini potser la millor de les 10 que he fet als monjos... una opció a recomanar

edunz ha dit...

i tant! amb el seu diedre final d'espant! molt recomanable. Més suggeriments fins a les 10?

Eduard ha dit...

En vaig fer una entre la Bikini i la Pícnic que em va agradar bastant: la Comix; amb un primer llarg d'apretar les dents i després narinant. Té algunes plaques inclinades que recorden la de la Pícnic... Un comentari poc encertat a la guia de Montse-sud crec que ha ajudat a que no es repeteixi gaire. Apa, ja en queden menys fins les 10!!

edunz ha dit...

merci! apareix amb la topo original de la Guateque.. és veritat que a voltes hi ha comentaris que són deterimants en aquests temps de fer-ho fàcil.. queda apuntada