Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

27 de des. 2012

a Un mundo feliz (Paret de Catalunya, Montrebei)

**

Continuem la visita montrebeiana amb aquesta vieta recent que va combinant bons llargs amb altres no tan bons o de tràmit. Graus amables en clau del lloc i bones tirades d'autoprotecció, entre les conicidències amb altres vies que visita. 


L'accés és intuïtiu des del prat, seguint com si busquessis el peu de via de la Desequilibrio Hormonal 100m a la dreta.. fletxa picada i fissura de l'L1 molt característica (i guapa!), amb fita a peu de via (uns 40')

No ens va semblar gens necessaris els claus, i tampoc repetir friends, però bé, al gust. Alguns llargs són molt bonics. Una via que s'anirà fent per estar on estar, i per estar ben arreglada. Però no de les primeres de la llista, si que hi ha cap llista que tingui sentit.


Un parell d'apunts: Comptar que per l'orientació del diedre fissura que va seguint, tota la via és a l'ombra excepte els llargs últims. I no liar-se amb l'R de la Derobée a l'R5. A la topo del blog del loro està clarissim amb tot luxe de detalls, i una bona foto perspectiva de la via.



i la quietud del lloc, que tot ho fa seu




Escaladamoltbenfetaidesfetaambel bowetsalla ilalaielmarcquevandarrera, amb un estiuet enmig de l'hivern, i la quietud del lloc, que tot ho fa seu.