Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

20 de nov. 2014

a la Jardí botànic (Busa sud)

**

Enfilem a repetir aquesta bonica i bona via de la muralla sud, de traçat directa i elegant. Aquest cop entrem pel diedre que cau a la vertical amb la curiositat de fer l'escalada que sembla més lògica i neta.. no hi trobem rastre d'haver-hi passat.. queda en un V/V+ amb la roca una mica delicada a la sortida però amb les fissures netejades com les hem deixat es protegeix prou bé.. . deixant-hi un clau quedaria la jugada arreglada del tot. 

Així ja s'ha fet tres entrades diferents a la via! .. a la topo actualitzada queda tot indicat, i també s'afegeix alguna assegurança que faltava...






Una molt bona via on la roca en conjunt és ben bona i la línia prou contundent.. unes tisores de podar al cinto ja seria fantàstic però en general es conserva prou neta.



 



Al fons.. l'esperó per on passa la via..

MoltbonaescaladafetaidesfetamblaTxellielJordi.. el dia que també anem a recuperar un friend despenjat a la gran enganyifa i quasi quedem penjats del tot... buzza! 

2 comentaris:

CLASSIC CLIMBER ha dit...

Bones,
Només informar-vos que farà uns dos anys quan vam escalar aquesta via ja vam entrar pel diedre que cau en la vertical. Aleshores ja ens va semblar que quasi bé ningú no devia haver entrat per allà. Un pas ens va semblar difícil, potser V+/6a amb roca discreta, i ens va fer suar.
Felicitats pel bloc.

PAU

edunz ha dit...

bones Pau! bona entrada de via i austera, però és ben directa i clara.. el que mai m'ha quedat clar és si els oberturistes van passar per allà, ja els ho preguntaré!
i merci!