Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

27 de març 2021

Canals sud de la Fontfreda (Cerdanya)

 ***

Visita fa unes setmanes a la sempre punyent i estètica vessant Sud de la Fontfreda, amb la seva elegant pala somital que cau a plom. 

La bonica sud del Pic de la Mina amb la seva estètica canal SE
 
 Aquest any escadusser de neus la cosa ja estava al límit llavors, com si anéssim més d'un més avançats. 
 
 
Aprofito la visita per esquiar també unes canals trempades a l'esquerra del coll (a sobre), curtes però molt estètiques, sobretot la més estreta i vertical (trams de 50-55º). 
 
Retorn al cim i descens final de la bonica i sublim pala SE, ja estripada a la part baixa només.
 
 
 


esquiadaretrobamentmoltbenfetaidesfeta, .. vertiqualitats en blanc

Cap comentari: