Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

7 de març 2021

NoVaViA! Carboners, 65m 6a+ (Parets de la Llosa)

 ***

Via curta i punyent, més difícil del que sembla, i ben vertical fins al final. Trams de roca bona i trams de roca discreta, amb tot, amb bons punts per assegurar-se amb flotants. Anar-hi avesats tot i així.

La via es troba a l'esquerra de la Racons (topo amb info de l'aprox, i repe), seguint una segona línia ben lògica. 

El segon llarg la idea original era continuar per la mitja lluna del diedre però l'entosta de roca mediocre fa canviar d'idea sortint al pas una bona fissura a l'inic i un diedre amb forats a la part de dalt. La sortida la troba fent un gir a dretes per una placa de roca molt bona (guardar-se un totem vermell, després clau poc visible però la lògica t'hi porta).

 

Escaladesmoltbenfetesidesfetesambelsilencidelloc, ..  moltbonareperecentfetambl'Adrià, ha sortit punyent!