Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

13 de gen. 2022

ViAnOvA! El plaer pels clàssics, 50m V (Morro del Codó)

 ***

Curta, senzilla i bonica via que ressegueix una ampla xemeneia per després d'un flanqueig posar-se a la base del diedre fissurat que mena fins al capdamunt. 

En acabat d'escalar gaudirem de les ben bones vistes del mirador de la Creu de Codó. Accés i descens molt evident des del revolt dels Fenerals, habitual per accedir al clot de Vilamala. 

Escalada neta, amb un clau de progressió i ponts de roca. Roca, en general, sorprenentment bona, amb alguna florida no tan sense més. Es fa curta! Per gaudir del lloc, i el plaer d'escalar amb flotants línies tan evidents.

En curs, enllestir l'escalada de la xemenia fins al capdamunt (tota a l'ombra), i una línia començada pel fil de l'esperó.


 primerarepemoltbenfetaidesfetamblaMarta i amb el bon fred que ja pentina les muntanyes aquesta dies,.. pentinats també pel llenç sedós del sol al caure horitzó enllà

2 comentaris:

Fernando ha dit...

Bonita actividad.
Lástima que cuando estuve por allí no pudiera equipar alguna más, solo que en deportiva que es lo mío.

edunz ha dit...

es muy bonita Fernando, en su estilo, senzilla y sobretodo corta, que la pared no da para más. Y sin duda, ideal pera flotantes, no es necesaria ninguna chapa. Estaría muy bién incluso en deportiva respetar las ubicaciones de flotantes y, como no, las líneas fisuradas! .. conservaremos mejor al roca y el lugar para el futuro! :)