Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

2 de gen. 2022

ViAnOvA! Cor de Lleó, 60m 6a (rasa Torrent)

 ***

Completem el repertori de la petita muralla a la rasa de Torrent cap a la Ribereta dels pouets (a tocar de Riu Lacó), amb la Cor de Lleó (oberta la primavera passada).

 
Enllaça amb una sortida variant que havia quedat despenjada, amb un primer llarg ben maco q recorre un elegant mur amb un final vertical i mantingut. El segon llarg, ull amb la roca, estil més alpí, tot i estar força sanejat. Nonexpansionrut!
 
 
Bona! com la resta del lloc, sobre un calcari ben particular que ens traslladarà a altres parets i genialment fissurat. Vies netes o quasi, que el racó respira i respiri tranquil. Recordar que aquí cal evitar escalar-hi en època de caça els dijous i els dissabtes, que hi fan batuda sovint.
 
Rapel muntat a l'esquerra de la Pal de paller per si se'n vol repetir més d'una (bolt amb anella a reforçar anb una cinta a una savina, que recuperarem al marxar).
 
Cor de Lleó, d'allò noble, incansable, bondadós, i somiador. Un regal. 
 
Raconsdesilenci, acompanyat de paraimara