Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

9 de gen. 2022

Canal del mig del Pic dels Tres Estanys (Valls de Tavascan)

 ***

La vessant E del Pic dels Tres Estanys té tres canals ben definides. N'esquio la del mig, ben similar a la canal SE, 40º mantinguts amb ressalts puntuals de 50º i algun salt per superar fractures, que són habituals al lloc, pel que sembla. 

Aquest dia l'esquio en circular, fent el Ventolau primer i accedint al cim des del coll que els separa per la seva cresta-carena fàcil. En canvi, des del cim cal desgrimpar (algun pas de II i flanguejos) fins a trobar el "collet" a on comença la canal, ull! (l'alternativa és pujar i baixar la canal).

 



Bona!

La bonica pala E de la Roca Blanca esquiada uns dies abans, ben acompanyada del Qüenca a tocar

La profunda bellesa i estètica de la serra de les Canals...

esquiadamoltbenfetaidesfetamblamuntanyaplena, i merci Javi per estar ametent a la desgrimpada!