Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

19 de febr. 2008

Via del Pato, 70m V (Font Ferrera, Solsonès)

Amb les últimes llums i la serra dels Espluvins amb el Coscollet al fons (Foto:EduPlana)
.
Adjunto topo d'aquesta bonica via de traçat directe i ràpid, per gaudir sense dificultat de les plaques de la paret del Triangle, la quina gaudeix en general de molt bona roca. Orientada a l'OE, hi escalarem bé tant a l'estiu com a l'hivern.


Topo de la via i un cop passat el flanqueig de l'inici (Foto:EP)
.
Pel que fa al material, la via està equipada, tot i que amb algun 'aleje' que podrem evitar si portem aliens o friends petits i amb algun pont de roca. L'accés a la paret és evident des del camí (el deixarem quan trobem una fresa poc definida i alguna fita a mà dreta just passat el torrent). Per accedir a la zona veure el post de l'Expedient X. El descens el podem fer caminant cap a l'esquerra de la paret o millor rapelant per la mateixa via (amb corda de 70 pot fer-se).

Activitat feta amb l'afable pànic de la valenta Alice el 17/02/08

Passat el flanqueig inicial i escalant Les plaques de l'L1 (foto:Alice i EP)

Arribant a l'R1 i escalant l'L2 (Foto:EP)

1 comentari:

edunz ha dit...

amb una repe recent hem deixat muntat un pont de roca entre la segona i tercera expansió