Foto:XescoMas

benvinguts al blog..

..recull de vies d'escalada -(E)/Es. obertes o repetides, itineraris d'esquí de muntanya -(EM)/Esq. altres activitats (marxes - (EMA)/Mar., barrancs - (EMB)/TBar.), btt - (EMBTT) i moments al voltant de la màgia de la muntanya nua, on el silenci irromp

A l'apartat de Directori hi trobareu les piulades de les vies, itineraris i altres organitzats per escoles d'escalada, dificultat del descens, distància de la marxa i dificultat del barranc, i per ordre alfabètic. Si al clicar no s'obra l'enllaç, buscar-ho a través del google! coses de la tecnologia ...

"...a voltes a la cerca de propostes inèdites o poc repetides... a la cerca d'allò desconegut on encara s'hi amaga l'aventura i el seductor univers del risc benentès..."

21 d’oct. 2011

Guateque, 190m 6a (Serrat dels Monjos, Montserrat)

**

Adunto topo d'aquesta bonica clàssica del Serrat que tot i estar ara més equipada de quan es va obrir, manté un punt de caràcter i aventura. Obligat en el V+, amb alguna sortida curta de reunió on haurem d'escalar a pèl fins a superar el muret de torn, però sempre sobre roca excel.lent. El primer llarg, passat el pont de roca nosaltres vam escalar una placa compacta i de roca molt bona, però que s'ha de fer a pèl també. L'alternativa és el díedre brut on si ens podrem protegir. A l'últim vam sortir per una fissureta a dretes, que ens posa més fàcil enllaçar amb la reunió dels raples. Tots els llargs, a la seva manera, són bonics i valen la pena.


topo i a l'L1


Topo de l'Armand

Segurament amb un bon joc de tascons incloent números grans es passa, però els friends ho fan més còmode.







Activitatmoltbenfetaidesfetambl'angèlicaraquelatardorjaharribat

1 comentari:

edunz ha dit...

afegeixo a la topo un espit a l'inici del penúltim llarg a tocar del clau que quan hem reptit la Grafitti la setmana a sobre hem trobat, i no havíem vist, o no hi era!?.. eigns...?